+30 24670 43 513

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία ΝΑΚΟΣ εξειδικεύεται στα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, υπνοδωματίου, πόρτας εσωτερικής και στις ειδικές κατασκευές. Στον εκθεσιακό χώρο θα βρείτε  πατώματα σε μία εκπληκτική ποιότητα χρωμάτων και σχεδίων. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και με επιλεγμένες συνεργασίες έχουμε να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε είδους ανάγκες του χώρου σας, συνδυάζοντας την άψογη αισθητική με την απόλυτη λειτουργικότητα. Με μία νέα αντίληψη στον χώρο της κατασκευής, όλα τα μοντέλα μας χαρακτηρίζονται από μοντέρνες γραμμές, λειτουργικές λύσεις, εξαιρετικό φινίρισμα και  αξεπέραστη ποιότητα. Έτσι όλα μαζί συνθέτουν την αίσθηση του τέλειου προϊόντος.

Σχεδιάζουμε προϊόντα βασισμένα στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας. Χρώματα και υλικά ανανεώνονται συνεχώς για να καλύπτουν τις ανάγκες και το γούστο κάθε πελάτη ξεχωριστά. Από την αρχική κατασκευή μέχρι και την ανακαίνιση του χώρου σας η εταιρία ΝΑΚΟΣ μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση ενός project βασισμένου σε υλικά που θα φέρουν τον αέρα ανανέωσης στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο. Το να αλλάξεις έπιπλα είναι κάτι σύνηθες… το να διαφέρεις όμως είναι κάτι άλλο… και η εταιρία μας προσφέρει σχεδιασμό και προϊόντα που ξεπερνούν το συνηθισμένο.

Γιατί να μας επιλέξετε;

51 Χρόνια Εμπειρίας

Η εταιρία ΝΑΚΟΣ έκλεισε 51 χρόνια παρουσίας στον χώρο της εσωτερικής κατασκευής.


Δημιουργικοί σχεδιαστές

Εμπιστευθείτε την ομάδα σχεδίασης και αποκτήστε τα έπιπλα των ονείρων σας


Προϊόντα ποιότητας

Παρέχουμε στους πελάτες μας πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας με εγγύηση καλής λειτουργίας.


Δωρεάν Συμβουλευτική

Παρέχουμε δωρεάν συμβουλές για την ποιότητα, το χώρο και τον προϋπολογισμό.


Υποστήριξη Πελατών

Όποτε και όπου χρειάζεστε την υποστήριξή μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας


Ευχαριστημένοι Πελάτες

Με 51 χρόνια εμπειρίας έχουμε πάνω από 4.500 ευχαριστημένους πελάτες.

51 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Η εταιρία ΝΑΚΟΣ έκλεισε 51 χρόνια παρουσίας στον χώρου της εσωτερικής κατασκευής. Είναι μια επιχειρηματική κίνηση που γεννήθηκε το 1966 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς και μπορεί να περηφανεύεται για μισό αιώνα πείρας.

Πρόκειται για μία εταιρία που μετρά τρείς γενεές ξυλουργών. Η προσπάθεια ξεκινάει το 1966, όπου με αγάπη και δημιουργικό πνεύμα η πρώτη γενεά καταπιάνεται με τις ξυλουργικές εργασίες. Ιδρύετε το πρώτο εργαστήριο όπου με τα εργαλεία της εποχής φέρνει εις πέρας δύσκολες και απαιτητικές εργασίες στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς.

Το 1975 η εταιρία ενδυναμώνεται με την είσοδο της επόμενης γενιάς στην επιχείρηση και αλλάζει χώρο παραμένοντας όμως στην ίδια περιοχή. Καινοτόμα για την εποχή μηχανήματα εξοπλίζουν τον χώρο και βελτιώνουν το αποτέλεσμα. Ξεκινούν βασικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στον χώρο της πρώτης ύλης οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Το 2000 αέρας ανανέωσης πνέει πλέον στην εταιρία καθώς η Τρίτη γενιά κάνει την εμφάνιση της. Μπαίνει δυναμικά στον χώρο και προσπαθεί να αποδειχθεί ισάξια των προγενέστερων. Η επόμενη πενταετία αποδεικνύεται καθοριστική. Με καινοτόμες ιδέες, όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο η εταιρία κάνει το μεγάλο βήμα.

Το 2005 ξεκινά η ανέγερση ενός νέου κτηρίου στο Βιομηχανικό Πάρκο του Νομού Καστοριάς. Οι εργασίες ολοκληρώνονται σε διάστημα δύο ετών και η εταιρία μετακομίζει στις καινούριες εγκαταστάσεις το 2007. Σε έναν ιδιόκτητο χώρο λειτουργεί η μονάδα παραγωγής καθώς και ξεχωριστός εκθεσιακός χώρος και σάλα υποδοχής.

Τα παλιά μηχανήματα έχουνε πλέον αντικατασταθεί με άλλα τελευταίας τεχνολογίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής. Το όραμα για μία μονάδα παραγωγής προϊόντων ξύλου για τον εσωτερικό χώρο έχει πάρει σάρκα και οστά. Βρισκόμαστε εδώ, κοντά σας, με μία ιστορία χρόνων στις πλάτες μας μα και με μία υπόσχεση… να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια λαχτάρα να προσφέρουμε τα προϊόντα μας.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η εταιρία διαθέτει έναν υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το άριστα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία γεγονός που φέρνει την εταιρία σε υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης. Το άρτια οργανωμένο τμήμα κατασκευών μας δίνει την δυνατότητα να εγγυούμαστε και να παρέχουμε ποιότητα και υψηλή αντοχή σε οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Οι ειδικοί είναι αρμόδιοι να σας βοηθήσουν να διαλέξετε μέσα από μία γκάμα χρωμάτων και υλικών για ένα αποτέλεσμα που θα σας αφήσει πραγματικά εντυπωσιασμένους. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και τον μελετούμε με σχολαστικότητα έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σχεδιαστικές προτάσεις που θα συμβαδίζουν με το γούστο , το μέρος αλλά και τον προϋπολογισμό σας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι ο σχεδιασμός πρότυπων μοντέλων με την χρήση ποιοτικών υλικών καθώς και λειτουργικού design που  θα αντιπροσωπεύουν τόσο τον χώρο σας όσο και την προσωπικότητά σας.

ΣΤΟΧΟΙ

Στόχος μας είναι να δουλεύουμε συλλογικά με άρτια καταρτισμένη ομάδα και αξιόπιστα υλικά. Πρωταρχικό μέλημα είναι η ομαλή συνεργασία με τον πελάτη για την ολοκλήρωση του έργου με την ελπίδα το αποτέλεσμα να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

ΌΡΑΜΑ

Όραμα μας είναι να σχεδιάζουμε και να παράγουμε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Να εξοπλίζουμε, να εκτελούμε και να συμπληρώνουμε όλα τα projects με αυτόν τον τρόπο.

LIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία εναλλακτικών επιλογών.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και παίρνουμε τα μέτρα. Σχεδιάζουμε για εσάς σε 3D απεικόνιση την κατασκευή σας και σας την παρουσιάζουμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας αλλά και διαδικτυακά.

Στον υπολογισμένο χρόνο μετά τον σχεδιασμό, το εξειδικευμένο μας συνεργείο επισκέπτεται τον χώρο σας και γίνεται τοποθέτηση με τις τελευταίες παραμετροποιήσεις.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Παρέχουμε δωρεάν συμβουλές για τον χώρο, τα υλικά και το κόστος της κατασκευής του εσωτερικού χώρου που θέλετε να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Όποτε και αν χρειαστείτε την βοήθειά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος από την ομάδα μας θα βρεθεί κοντά σας για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Καιρός να συστηθούμε!   Όνομα*

  Υπηρεσία*

  Τηλέφωνο

  Ημερομηνία

  Email*

  Ώρα

  * Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

  Ώρες Λειτουργίας:

  • Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 19:00
  • Σάββατο 9:00 - 13:00
  • Κυριακή Κλειστά